Snitele picante din piept de pui

de Tabita _ in Pui, 26 Mar 2014 | 10562 vizualizari

 

Am fost cucerita de gustul acestor snitele + mujdeiul. Pentru ca nu am avut oregano, am pus alte condimente. Gustul a fost demential! Multumesc Merisor pentru minunata reteta. :-*

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 200 g faina
  • 100 ml lapte
  • 1/2 capatana usturoi
  • 2 oua
  • 1 rosie
  • ulei pt prajit si pentru mujdei
  • un praf ghimbir
  • un praf ienibahar
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele picante din piept de pui:

Se spala carnea. Se portioneaza in felii subtiri. Se presara sare.

Rosia se descojeste. Se da prin robot.

Se curata usturoiul. Se piseaza si se amesteca cu sare, piper, ghimbir, ienibahar, ulei si cu rosia.

Se bat ouale, se presara putina sare si 3/4 din faina si se amesteca bine.

Restul de faina il punem pe un platou.

Trecem feliile de snitel prin amestecul cu usturoi, prin faina, apoi prin ou si le asezam in ulei incins in tigaie.

Se prajesc pe ambele parti.

Se aseaza pe un servet de bucatarie pentru a  absorbi excesul de ulei.

Amestecul de usturoi ce ramane se va folosi la servire ca mujdei.

Pofta buna!

 

 

TIPS-URI

1

Se poate servi cald sau rece, acasa sau la pachet.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele picante din piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Snitele din piept de pui cu salata de sfecla rosie